14:37 02.03.2019

Гнап закликає "Силу людей" підтримати Гриценка як єдиного кандидата на посад президента України

2 хв читати
Гнап закликає "Силу людей" підтримати Гриценка як єдиного кандидата на посад президента України

Кандидат у президенти України Дмитро Гнап закликає делегатів ХІ з'їзду партії "Сила людей" підтримати єдиного кандидата на посаду глави держави Анатолія Гриценка.

"Я не належу до симпатиків Гриценка, я не фанат Гриценка, але сьогодні, по-перше, для України краще, вибираючи між Порошенком, Тимошенко, Зеленським і так далі, все-таки підтримати єдиного кандидата, яким став Гриценко, - це з одного боку. А з іншого боку – ми ж зобов'язання на себе взяли: буде єдиний кандидат, хоча ми в це не вірили, підтримаємо його... Хочеш - не хочеш, треба бути послідовними і йти до кінця. Це питання нашої репутації", - сказав Д.Гнап на 11-му з'їзді партії "Сила людей" в суботу в Дніпрі.

Він нагадав, що рішення про висунення єдиного кандидата ухвалювалося на з'їзді партії в січні – "ним став Анатолій Гриценко".

Д.Гнап наголосив, що у нього своє ставлення до А.Гриценка. "Він (А.Гриценко – ІФ) його знає прекрасно, тому що п'ять років тому він забанив мене в Фейсбуці після одного з наших журналістських розслідувань про його діяльність на посаді міністра оборони", - розповів кандидат в президенти.

"Ми не могли повірити, що інші представники демократичних партій об'єднаються між собою, я зараз про Андрія Садового і Анатолія Гриценка, і домовляться про висунення єдиного кандидата від них. І чесно кажучи, я був шокований від цієї звістки, приємно шокований, приємно здивований, що Садовий і Гриценко між собою домовилися", - сказав він.

Д.Гнап також вибачився за скандал, пов'язаний з відстрочкою перерахування ним преміальних грошей на потреби армії.

"Значні сили було кинуто, щоб з цієї історії роздути мегаскандал, хоча свої помилки я не відкидаю, я визнаю... Щоб не ставати об'єктом критики, не треба підставлятися. Я визнаю - я підставився, я підставив якоюсь мірою вас всіх, тому що вам довелося розгрібати цей скандал, тому вибачте мені за це. Я отримав урок, сподіваюся, що ми на цьому теж, як партія, здобули досвід", - звернувся Д.Гнап до учасників з'їзду.

Як повідомлялося, 20 січня партія "Сила людей" висунула колишнього журналіста Д.Гнапа кандидатом на виборах президента України.

1 березня Д.Гнап заявив про готовність зняти свою кандидатуру з участі у президентських виборах на користь кандидата А.Гриценка, але при цьому зазначив, що для цього необхідне рішення партії "Сила людей", яка його висунула.

1 березня лідер "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова А.Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру на виборах президента України на користь лідера партії "Громадянська позиція" А.Гриценка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА