16:31 05.03.2019

Наймасштабнішу агітацію в лютому проводили Порошенко, Тимошенко і Ляшко, також були активні Гриценко і Садовий - "Опора"

1 хв читати
Наймасштабнішу агітацію в лютому проводили Порошенко, Тимошенко і Ляшко, також були активні Гриценко і Садовий - "Опора"

Кандидати у президенти України Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Олег Ляшко проводили в лютому найбільш масштабну за територіальним охопленням і використання різних типів агітації передвиборну кампанію, також досить активні були Анатолій Гриценко та Андрій Садовий, зазначають у громадянській мережі "Опора".

У звіті організації за результатами спостереження в лютому за виборами президента України зазначається, що шоумен Володимир Зеленський концентрується на зовнішній рекламі та агітації в інтернет-ЗМІ, кандидати Руслан Кошулинський, Олександр Вілкул, Юрій Бойко, Сергій Тарута проводять активні кампанії лише в окремих регіонах України.

Найменш помітні у проведенні агітаційних заходів Юлія Литвиненко, Сергій Носенко, Сергій Кривонос, Роман Насіров, Олександр Мороз, Олександр Данилюк, Микола Габер, Інна Богословська, Володимир Петров, Віталій Купрій, Аркадій Корнацький, Віталій Скоцик.

Спостерігачі "Опори" в лютому фіксували наявність зовнішньої агітації в усіх регіонах України з боку шести кандидатів: П.Порошенка, Ю.Тимошенко, О.Ляшка, А.Садового, А.Гриценка і В.Зеленського. Ці ж кандидати найактивніше агітували в інтернет-ЗМІ.

У лютому активізувалася агітація з використанням наметів на вулицях і поширення через них партійних газет та інших друкованих інформаційних матеріалів. Таку форму активності використовували штаби П.Порошенка, Ю.Тимошенко, А.Гриценка, А.Садового, О.Ляшка та Р.Кошулинського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА