19:27 06.03.2019

Кандидат у президенти України Кривонос заявив, що знімає свою кандидатуру на користь Порошенка

2 хв читати
Кандидат у президенти України Кривонос заявив, що знімає свою кандидатуру на користь Порошенка

Кандидат у президенти України, заступник командувача сил спецоперацій Збройних сил України Сергій Кривонос заявив про зняття своєї кандидатури на виборах на користь нинішнього президента України Петра Порошенка.

"Доки триває війна, і ймовірність відкритої агресії з боку нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені довелося прийняти зважене і дуже непросте для себе рішення про зняття своєї кандидатури з подальших перегонів за посаду президента України. Я роблю це в інтересах громадян і майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, у яких перебуває держава, недоцільною зміну Верховного головнокомандувача Збройних сил України", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

Він закликав своїх прихильників "не вступати з провокаторами та спотворювачами дійсної картини в полеміку з цього питання".

"Як воїн і бойовий офіцер знаю, що таке честь і гідність, що таке прийняти зважене і важливе рішення, на кону якого стоїть життя людини, а в цьому випадку - нашої країни", - додав він.

Як повідомлялося, із 44 кандидатів, зареєстрованих Центрвиборчкомом, у вівторок ЦВК скасувала своє рішення про реєстрацію мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового кандидатом на посаду президента України за його заявою.

4 березня А.Садовий подав заяву про відкликання своєї кандидатури після того, як 1 березня заявив, що знімає свою кандидатуру на виборах на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Крім того, Дмитро Гнап заявляв про намір також зняти кандидатуру на користь А.Гриценка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА