11:01 07.03.2019

Зеленський заявляє, що проти нього готуються кілька кримінальних справ і провокації на території "ЛНР"

2 хв читати
Зеленський заявляє, що проти нього готуються кілька кримінальних справ і провокації на території "ЛНР"

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявляє, що проти нього готуються провокації на території "ЛНР" і низка кримінальних проваджень.

"Зараз влада вже пробила дно. По-перше, почали прослуховувати мій офіс. По-друге, реєструють кримінальну справу проти мене, проти "Кварталу" - відмивання якихось там грошей. Третє - з'явилася інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території "ЛНР", щоб там встановити мої політичні білборди, бігборди з моїм обличчям. Я дуже радий, що в нашої влади багато друзів серед терористів. Четверте - депутат однієї партії з трьох літер ... реєструє кримінальну справу особисто проти мене", - сказав він у відеозверненні, оприлюдненому на його сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Також шоумен припустив, що найближчим часом з'явиться кримінальна справа проти нього за те, що він "нібито в 2002 році на автомобілі в Чернігівській області збив людину".

В.Зеленський подякував людям, які йому допомагають, а тим, хто поширює фейки, заявив: "Ми все пам'ятаємо, нічого не забудемо, і буде відповідь, відповідь згідно з законом".

Як повідомлялося, 4 березня 2019 року поліція Києва повідомила, що перевіряє інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу кандидата в президенти України В.Зеленського на вул. Білоруській у столиці, яке виявив охоронець кандидата в президенти на даху житлового будинку.

У свою чергу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уточнив, що знайдене обладнання є апаратурою для прослуховування. "Поліція Києва виявила біля офісу кандидата в президенти Зеленського елементи апаратури прослуховування. Триває розслідування. Де межа між змаганням у боротьбі за посаду і злочином?", - написав міністр у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

Водночас, як повідомив член колегії МВС України, народний депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, пристрої для прослуховування, які знайшли в офісі В.Зеленського, - спеціального призначення.

У Службі безпеки України заявили, що проводять оперативно-технічні заходи на вул. Білоруській, 26 у Києві, але ці заходи ніяк не пов'язані з кандидатами в президенти України або їхнім оточенням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА