08:55 08.03.2019

В Україні процес імплементації міжнародних антикорупційних стандартів стає незворотним

1 хв читати
В Україні процес імплементації міжнародних антикорупційних стандартів стає незворотним

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила про незворотність процесу імплементації міжнародних антикорупційних стандартів в Україні, повідомляє сайт урядового порталу.

"Імплементація міжнародних антикорупційних стандартів в Україні - це незворотний процес, який знаходиться під пильним наглядом громадянського суспільства і міжнародних спостерігачів", - заявила І. Климпуш-Цинцадзе на конференції НАТО на тему "Створення надійних і стійких інститутів для зміцнення партнерства".

Також вона зазначила, що головне завдання українського уряду на 2019 рік полягає в сприянні подальшому розвитку в поєднанні з підзвітністю, прозорістю і нульовою толерантністю до корупції. Вона подякувала за послідовну підтримку НАТО і запевнила, що подальший розвиток партнерства особливо важливий сьогодні для України.

"Наша участь, прогрес і успішні результати в Програмі з розвитку цілісності, введення чесноти і зниження корупційних ризиків в оборонних і безпекових інституціях стануть кращими показниками державної безпеки України. Підвищення рівня безпеки та захищеності України означає також підвищену безпеку для НАТО та його держав-членів", - зазначила віце-прем'єр-міністр.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА