20:33 11.03.2019

Фракція "БПП" підтримала рішення про створення ТСК щодо порушень команди Тимошенко напередодні виборів

2 хв читати
Фракція "БПП" підтримала рішення про створення ТСК щодо порушень команди Тимошенко напередодні виборів

Фракція "Блок Петра Порошенка" на своєму засіданні в понеділок підтримала рішення про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради, яка вивчила б факти підкупу виборців на користь кандидата в президенти, лідера ВО "Батьківщина" та однойменної парламентської фракції Юлії Тимошенко.

"Наша фракція підтримала рішення про створення ТСК із розслідування виборчих "пірамід" Юлії Тимошенко", - наводить слова голови фракції "БПП" Артура Герасимова прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

За його словами, у вівторок "БПП" звернеться до всіх парламентських фракцій і депутатських груп із проханням виділити представників до складу цієї ТСК, щоб "здійснити якомога швидше це розслідування".

Раніше в понеділок на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту А.Герасимов заявив, що їхня фракція виступає за створення ТСК, яка вивчила б факти підкупу виборців на користь Юлії Тимошенко.

21 лютого заступник глави СБУ Віктор Кононенко повідомив на брифінгу про те, що один із народних депутатів України є організатором і керівником "виборчої піраміди", що діяла в різних регіонах України. Він не назвав імені цього нардепа.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело, координував і фінансував цю "виборчу піраміду" народний депутат із фракції "Батьківщина" Валерій Дубіль. У кожній області організація мала свого представника, й одним із них був член ВО "Батьківщина" Руслан Богдан.

22 лютого кандидат у президенти України, лідерка ВО "Батьківщина" Ю.Тимошенко спростувала інформацію про нібито причетність членів її команди, зокрема народного депутата В.Дубіля, до організації роботи "піраміди" для підкупу виборців.

Пізніше генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що Державне бюро розслідувань 28 лютого викликає на допит народного депутата з фракції "Батьківщина" В.Дубіля у справі про підкуп виборців. Проте того дня народний депутат В.Дубіль не з’явився на допит до ДБР.

11 березня він також не прибув на допит до ДБР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА