09:55 12.03.2019

Фріз затвердила склад громадської ради при Міністерстві ветеранів

1 хв читати
Фріз затвердила склад громадської ради при Міністерстві ветеранів

Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписала наказ про затвердження складу громадської ради при очолюваному нею відомстві.

"Сьогодні після отримання протоколу установчих зборів та повного технічного звіту-аналізу від представників ініціативної групи з установчих зборів для формування громадської ради при міністерстві Володимира Фльонца та Віталія Кузьменка міністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписала наказ про затвердження складу громадської ради при Мінветеранів", - ідеться в повідомленні прес-служби відомства.

Водночас, щоб зняти можливі зауваження, міністр направила звернення до департаменту кіберполіції Національної поліції України для проведення перевірки відповідних документів. "Якщо висновки перевірки будуть зачіпати когось із тих, хто став членом ради, без гальмувань виключатимемо. Імунітету не матиме ніхто. Але зараз міністерству потрібна співпраця з громадськістю, адже маємо завдання максимум - створення ефективного відомства для захисту інтересів ветеранів", - заявила І.Фріз.

До складу громадської ради ввійшли 35 представників громадських організацій, обраних шляхом інтернет-голосування.

Як повідомлялося, в електронній формі було зареєстровано 185 заяв кандидатів у члени громадської ради при Мінветеранів, із них 154 кандидати подали оригінали необхідних документів. Установчі збори відбулися в Києві 28 лютого. Рішення про те, хто з кандидатів потрапить до громадської ради, було прийнято за результатами рейтингового інтернет-голосування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА