13:07 14.03.2019

У п'ятницю в Україну прийдуть потепління і опади

2 хв читати
У п'ятницю в Україну прийдуть потепління і опади

Найближчої доби, 15 березня, із заходу Європи на Україну почне переміщатися більш тепле повітря, очікується зниження атмосферного тиску і збільшення хмарності, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних, удень і в західних областях України в п'ятницю очікується невеликий дощ, на сході країни і в Карпатах із мокрим снігом; на решті території - без опадів. Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2 ° тепла до 3 ° морозу; удень 5-10 ° тепла, в східних областях 2-7 ° тепла; в Карпатах вночі та вдень 0-5 ° морозу.

У Києві - без опадів. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 7-9 °.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві за весь період метеорологічних спостережень 15 березня найвища температура була зафіксована удень на позначці 16,5 градусів тепла у 2011 році, найнижча - вночі на позначці 18,7 градусів морозу в 1942 році.

У суботу, 16 березня, вночі в західних, Житомирській та східних областях очікується помірний дощ, місцями із мокрим снігом, удень по всій Україні невеликий, у північних і центральних областях помірний дощ. Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с, вночі в західній частині, удень в Україні пориви 15-20 м/с, у Карпатах 25-30 м/с. Температура вночі від 3 ° тепла до 2 ° морозу; вдень 4-9 ° тепла, в південних областях 9-14 ° тепла.

У Карпатах часом мокрий сніг, температура вночі та вдень 0-5 ° морозу.

У Києві вночі - без істотних опадів, вдень дощ. Вітер західний, 7-12 м/с, уранці, удень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 5-7 °.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА