16:45 14.03.2019

У штабі Порошенка звернулися до Нацполіції через поширення "фейків" від їхнього імені

2 хв читати
У штабі Порошенка звернулися до Нацполіції через поширення "фейків" від їхнього імені

Представники виборчого штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка звернулися до Національної поліції через поширену в інформаційному просторі неправдиву інформацію, "що працює" проти їхнього кандидата, повідомив спікер виборчого штабу Олег Медведєв.

За його словами, останнім часом з'явилося багато неправдивої інформації, фігурантами якої нібито є представники команди П.Порошенка. "Це, нібито, протокольне рішення... за результатами закритої наради, на якій керівник виборчого штабу Віталій Ковальчук передає якісь листи і рознарядки керівникам підприємств агітувати людей за Порошенка. Це абсолютний фейк, який не має жодного стосунку до реальності", - наголосив О.Медведєв на брифінгу в четвер у Києві.

Спікер виборчого штабу також поінформував, що в Дніпропетровській і Київській областях зафіксовано телефонні дзвінки виборцям від псевдоагітаторів, які пропонували гроші за те, щоб вони проголосували за П.Порошенка.

"За цими фактами команда Порошенка звернулася до Національної поліції і ми розраховуємо на реєстрацію нашої заяви про кримінальне правопорушення", - сказав він.

Представник виборчого штабу також наголосив, що "за такими технологіями можуть стояти і стоять кілька виборчих штабів кандидатів у президенти". "Ми володіємо інформацією від одного зі штабів, в якому розроблено спеціальну програму про імітацію доказів (компрометуючих команду П.Порошенка - ІФ), яка передбачає і монтаж постановочних відео із залученням напівпрофесійних акторів або просто масовки", - сказав О.Медведєв.

Чергові президентські вибори відбудуться в Україні 31 березня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА