14:03 17.03.2019

Тимошенко обіцяє притягти до відповідальності Порошенка і його оточення

2 хв читати
Тимошенко обіцяє притягти до відповідальності Порошенка і його оточення

Нинішній президент України Петро Порошенко і все його оточення відповідатимуть перед законом за заробляння на власній армії під час війни і за тарифну політику, заявляє лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Нам треба буде всіх, хто хоч копійку з армії взяв, притягти до відповідальності", - сказала Ю.Тимошенко під час мітингу в м. Чугуєві Харківської області, анонсуючи свої першочергові кроки після перемоги на президентських виборах.

Як повідомляється на офіційному сайті "Батьківщини" в неділю, вона нагадала про оприлюднене нещодавно журналістське розслідування, "яке викрило корупцію президента і його оточення на постачанні з країни-агресора непридатних запчастин для української військової техніки за завищеними цінами".

Ю.Тимошенко зазначила, що відповідальність влада понесе і за "тарифну вакханалію", влаштовану за час свого правління. Політик висловила переконання, що незаконне підвищення цін на газ для населення стало ще одним джерелом збагачення за рахунок людей, і нагадала, що днями Окружний адміністративний суд Києва визнав, що тарифи встановлені необґрунтовано, ціна на газ завищена незаконно, за що команда Ю.Тимошенко два роки судилася з урядом.

Кандидат у президенти заявила, її прихід до влади покладе край корупційному життю олігархічної системи, яка лише змінювала обличчя на кожних виборах. "Ми з ними домовлятися не будемо, адже кожен, хто з ними домовиться, закриває майбутнє для України", - переконана Ю.Тимошенко.

За словами політика, перше, що вона зробить як новий президент, "я виконаю зобов'язання, яке брав президент Порошенко під час своєї інавгурації: посаджу за корупцію трьох його друзів". "Але трьома друзями не обійдеться", - додала лідер "Батьківщини".

За її словами, нова влада виведе контрольні органи з-під впливу президента, щоб припинити корупцію і олігархію в країні. Зробити це, за словами Ю.Тимошенко, дасть змогу нова Конституція, яка буде ухвалена на всеукраїнському референдумі.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенатор США Грем: Путін - не легітимний президент, закликаю адміністрацію Байдена підтримати включення РФ до списку країн-спонсорів тероризму

Виділення Конгресом макрофінансової допомоги Україні критично важливе - Зеленський на зустрічі з Гремом

Президент Литви: Ми маємо бути тими, хто встановлює правила для майбутнього, не Путін

Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом у Києві - посольство США

Боррель про EURO5 млрд військової допомоги: Ми продовжимо підтримувати Україну, чого це не коштувало б

Глава Євроради закликав зміцнити оборонний потенціал Європи, перейти в режим "воєнної економіки"

Австрія здатна очолити міжнародну коаліцію з гумдопомоги Україні - Стефанчук

Комітет із нацбезпеки обговорив поправки щодо регламентації вилучення транспорту в законопроєкті про мобілізацію - Фріз

Китай розглядає можливість участі в інавгураційному Саміті миру - посол Китаю у Швейцарії

Макрон: "Ми будемо готові відреагувати задля безпеки України та європейців"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА