15:57 21.03.2019

До 25 березня ЦВК і НАЗК оприлюднять аналіз проміжних звітів про надходження і витрати виборчих фондів кандидатів у президенти

2 хв читати
До 25 березня ЦВК і НАЗК оприлюднять аналіз проміжних звітів про надходження і витрати виборчих фондів кандидатів у президенти

У понеділок, 25 березня, розпорядники коштів накопичувальних рахунків виборчих фондів кандидатів у президенти України мають надати політичним партіям (якщо кандидат не самовисуванець), Центральній виборчій комісії і Національному агентству з питань запобігання корупції проміжні звіти в паперовому та електронному вигляді про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів.

Не пізніше за день, що йде після дня надходження звіту, партії, ЦВК і НАЗК мають оприлюднити ці проміжні фінансові звіти на своїх офіційних сайтах.

Як передбачено законодавством і календарним планом заходів із підготовки та проведення виборів президента України, до 25 березня включно ЦВК і НАЗК мають оприлюднити на своїх сайтах аналіз проміжних фінансових звітів про поповнення і використання коштів виборчих фондів кандидатів.

"У разі виявлення в ході аналізу фінансових звітів ознак порушення вимог закону ЦВК та НАЗК повідомляють про це відповідні правоохоронні органи для перевірки і реагування відповідно до закону", - йдеться в законі про вибори президента України.

У разі призначення повторного голосування розпорядники коштів рахунків виборчих фондів відповідних кандидатів зобов'язані за чотири дні до другого туру подати до партії, ЦВК і НАЗК проміжний фінансовий звіт про кошти виборчого фонду за період із дня включення кандидата до бюлетеня для повторного голосування до сьомого дня до дня другого туру.

Ці звіти також оприлюднюють на відповідних сайтах не пізніше за день, що йде за днем їх подання.

До 15 квітня включно розпорядники коштів накопичувальних рахунків виборчих фондів кандидатів у президенти України мають подати партіям, ЦВК і НАЗК остаточні фінансові звіти про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на посаду президента. Не пізніше за день, що йде за днем надходження звіту, їх оприлюднюють на відповідних сайтах.

До 30 квітня включно ЦВК і НАЗК мають оприлюднити аналіз остаточних фінансових звітів про поповнення і використання коштів виборчих фондів кандидатів у президенти України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА