20:01 21.03.2019

Серіал "Слуга народу-3" стартує 27 березня на телеканалі "1 + 1"

1 хв читати
Серіал "Слуга народу-3" стартує 27 березня на телеканалі "1 + 1"

 Прем'єру серіалу "Слуга народу-3" на телеканалі "1+1" призначено на 27 березня о 20:45, повідомила "Команда Зеленського" у Viber.

Цю інформацію агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили в PR-службі студії "Квартал 95". Відомо, що в серіалі буде три серії.

Як повідомлялося, громадська організація "Комітет виборців України" попросила Національну раду з питань телебачення і радіомовлення перевірити фільм "Слуга народу" та інші відеофільми й авторські програми з ведучими - кандидатами в президенти України на предмет додержання виборчого законодавства.

КВУ також вважає, що телефільм "Слуга народу", де головну роль грає кандидат у президенти В.Зеленський, необхідно або не транслювати в період виборчої кампанії, або сплатити ефірний час, де в кадрі перебуває кандидат, із виборчого фонду.

У КВУ також заявили, що показ відеофільму "Слуга народу-3" під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь кандидата в президенти України В.Зеленського і має бути сплачений з виборчого фонду кандидата.

Заступник голови Центральної виборчої комісії Євген Радченко пояснив, що оцінити, чи є серіал "Слуга народу" агітацією, можна буде лише після його виходу, запланованого на березень поточного року.

4 березня в штабі В.Зеленського заявили, що новий сезон серіалу "Слуга народу" вийде на екрани, коли завершаться зйомки. 12 березня В.Зеленський повідомив про завершення зйомок третього сезону телесеріалу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА