13:20 22.03.2019

Коломойський заперечує, що спонсорує кандидатів у президенти Зеленського і Тимошенко

2 хв читати
Коломойський заперечує, що спонсорує кандидатів у президенти Зеленського і Тимошенко

Бізнесмен Ігор Коломойський заперечує фінансову підтримку кандидатів у президенти шоумена Володимира Зеленського та лідера партії "ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, і називає В.Зеленського "повністю самостійним" від його впливу.

"У нас із Зеленським є контрактні відносини: між телеканалом, де я є акціонером, і його продакшн-студією. Я вважаю, що телевізійна група "1 +1" дуже зацікавлена в контракті з "Кварталом" Зеленського, де він є фронтменом. Це - всі наші відносини. У нас немає спільного бізнесу", - сказав І.Коломойський в інтерв'ю "ВВС News Україна", оприлюдненому в п'ятницю.

При цьому бізнесмен наполягає: "Не може людина з більш низьким інтелектом та ерудицією впливати на більш розумного і талановитого. Тому я можу сказати, що він досить самостійний, навіть повністю самостійний".

Бізнесмен зазначив, що відсутність політичного досвіду не є проблемою. "Зміна поколінь - це завжди болісний процес. Завжди здається, як же ми дамо "рулити" молодим, вони ж без досвіду і нічого не зможуть зробити і варто залишити досвідчених політиків. Але результату немає", - пояснив І.Коломойський.

Він також заперечує грошову підтримку і В.Зеленського, і Ю.Тимошенко. "Фінансову підтримку можете відразу відкидати. Навіть якби я хотів фінансово підтримати, то не зміг би, тому що обмежений через заморозки активів Високим судом Лондона", - сказав бізнесмен у відповідь на запитання про фінансову допомогу цим політикам.

Відповідаючи на запитання, чи буде Ю.Тимошенко, на його думку, хорошим президентом, І.Коломойський зазначив: "Я вважаю, хоч вона (Ю.Тимошенко - ІФ) і не належить до молодого покоління політиків, але це людина, яка, як кажуть, пройшла і Крим, і Рим, злети і падіння... Вона однозначно буде кращою, але потрібно давати дорогу молодим".

Говорячи про нинішнього президента Петра Порошенка бізнесмен зазначив: "Я не хочу, щоб він отримав ще один термін. Я вважаю, що перший термін - це п'ять років розчарувань через його правління".

При цьому І.Коломойський наголосив, що між ними "персональної війни немає".

Власник телеканалу "1+1" також анонсував свій можливий візит до України.

"Я думаю про те, щоб приїхати до України перед першим туром або між першим і другим, щоб зробити "приємно" нашому шановному Петру Олексійовичу", - розповів І.Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА