07:19 23.03.2019

Зеленський має намір залучити в Україну інвестиції через перезапуск судової системи, пропонує "нульову декларацію" для бізнесу

2 хв читати
Зеленський має намір залучити в Україну інвестиції через перезапуск судової системи, пропонує "нульову декларацію" для бізнесу

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський пояснив, що має намір розвивати економіку і залучати інвестиції в Україну через перезапуск судової системи і відновлення довіри до держави, пропонує "нульову декларацію" та "податкову амністію" для бізнесу.

"В країні повинна запрацювати економіка. Потрібно відкрити можливість людям інвестувати. Це перезапуск судової системи. Тому що всі бояться сюди інвестувати капітали, більше нікому не вірять. Не вірять судам, не вірять гаранту", - сказав він в програмі "Інтерв'ю з кандидатом в президенти" на телеканалі ICTV.

В.Зеленський нагадав, що в своїй програмі пропонує так звану "нульову декларацію", податкову амністію. "Ми жили в такій країні, всі захищали гроші як могли. Тому податкова амністія пропонує за певний відсоток, ми пропонуємо 5%, може бути, для великого бізнесу цей відсоток можна збільшити, вести з ними діалог і всі погодяться. І з завтрашнього дня, хлопці, живемо по-іншому. Давайте обнулимо, давайте отримаємо гроші в країну", - пояснив він.

Відповідаючи на питання про те, як змусити всіх українців платити податки, В.Зеленський сказав: "Якщо наша країна і нова влада покаже, що ми з першого дня працюємо по-чесному, нам треба платити податки. "Нульова декларація" - це дуже важливо. Це насправді "чистилище", всі ми простили один одному. І з цього моменту давайте платити податки, якщо ти не платиш - ти сідаєш до в'язниці. Ми всі живемо в правовій державі. По-іншому ніяк, але народ повинен повірити, людям потрібно показувати і їх переконувати".

В.Зеленський вважає, що проблема не в ментальності українців і в тому, що вони нібито не готові жити за правилами. "Проблема в тому, що починаючи з президента і вся наша влада дозволяє собі те ж саме. Коли наші люди приїжджають за кордон, хто з нас не паркується, не прибирає за собакою, хто з українців там не платить податки? Справа в прикладі, тому що риба гниє з голови", - підкреслив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА