17:57 28.03.2019

Порошенко не має матеріальних претензій до "1+1", хоче добитися лише спростування неправдивої інформації - Медведєв

1 хв читати
Порошенко не має матеріальних претензій до "1+1", хоче добитися лише спростування неправдивої інформації - Медведєв

Президент України Петро Порошенко не має матеріальних претензій до телеканалу "1+1", але хоче добитися через суд спростування поширеної про нього неправдивої інформації, заявляє спікер виборчого штабу кандидата в президенти України П.Порошенка Олег Медведєв.

"Позов Петра Порошенка до каналу "1+1" не містить жодних матеріальних претензій. Його підготовка нині завершується, його буде подано найближчими днями", - сказав О.Медведєв на брифінгу в Києві в четвер.

За його словами, єдине, чого домагається позивач, - це спростування брехні, систематично поширюваної на каналі "1+1", визнання інформації недостовірною та її спростування в ефірі каналу "1+1".

Спікер штабу зазначив, що перелік фейкової та недостовірної інформації в позові займає близько трьох сторінок і стосується лише одного з останніх випусків програми "Українські сенсації".

При цьому О.Медведєв зазначив, що немає юридичних можливостей, щоб систематизувати всю неправду, всі фейки і всю брехню, які під час передвиборної кампанії лилися на П.Порошенка в ефірі каналу "1+1".

"У цій історії нам буде важливо хоча б один-два факти, доведені судом, і один факт спростування. Нам важливо звернути увагу суспільства на те, що у виборчій кампанії в Україні цей канал, очевидно, під тиском свого власника став основним джерелом чорного піару і брудних політичних технологій проти Петра Порошенка", - зазначив О.Медведєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА