14:43 29.03.2019

Гройсман зустрівся з міжнародними спостерігачами на виборах президента

1 хв читати
Гройсман зустрівся з міжнародними спостерігачами на виборах президента

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч із представниками Міжнародного республіканського інституту, Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) і Національного демократичного інституту, які будуть спостерігачами на президентських виборах.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Кабміну, основне завдання уряду під час двох виборчих кампаній - гарантувати проведення вільного, демократичного виборчого процесу і забезпечити сталий економічний розвиток країни.

"Важливо, щоб вибори і президента, і парламенту відбулися прозоро, відкрито і демократично...Уряд забезпечив проведення першого етапу виборів - перш за все із матеріально-технічного забезпечення. Усі питання організаційного характеру вирішено, - сказав В.Гройсман.

Глава уряду також зазначив, що існують зовнішні загрози. Так, в уряді не виключають, що Росія може вдатися до ескалації на Донбасі чи в Азово-Чорноморському регіоні, а також продовжувати активне поширення фейків.

"Росія намагається втручатися у виборчий процес, використовуючи різні інструменти. Спеціальні служби цим займаються", - наголосив В.Гройсман.

Як повідомлялося, 25 березня Центральна виборча комісія України завершила процес реєстрації офіційних спостерігачів на виборах президента України 31 березня 2019 року.

Загалом для спостереження за виборами зареєстровано 2344 офіційних спостерігачів від 19 міжнародних організацій та 17 іноземних держав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА