17:14 29.03.2019

Гендиректор "1+1 медіа" має намір судитися з Порошенком через тиск на ЗМІ

2 хв читати
Гендиректор "1+1 медіа" має намір судитися з Порошенком через тиск на ЗМІ

Генеральний директор медіахолдингу "1+1 медіа" Олександр Ткаченко має намір подати позов проти президента України Петра Порошенка за маніпуляції громадською думкою, тиск на незалежні засоби масової інформації.

"Зараз ви чомусь вирішили, що журналісти на "плюсах" - залякані. Буду вам вдячний, якщо наведете приклади. Наразі, якщо їх не буде, - збираюся подати проти вас позов до суду за маніпуляції громадською думкою і тиск на незалежні засоби масової інформації. Фактів у мене вдосталь", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, раніше президент просив телеканал підтримати його на виборах у 2014 році, а пізніше намагався отримати контроль над каналом "1+1" - "переважно методами тиску й шантажу".

О.Ткаченко також висловив співчуття своїм колегам з телеканалів "5 канал" і "Прямий", заявивши: редакційна політика негативно вплинула на їхню роботу.

"Хочу вас запевнити, реваншу повернення владного контролю над ЗМІ не буде", - підсумував свою заяву О.Ткаченко.

Як повідомлялося, медіахолдинг "1+1 медіа" у відповідь на заяву глави фракції "Блок Петра Порошенка" Артура Герасимова про намір кандидата в президенти, нинішнього глави держави П.Порошенка подати до суду на телеканал "1+1" заявив, що всі факти журналістських розслідувань підкріплені доказовою базою. Група готова обстоювати свою правоту в судовому порядку.

П.Порошенко має намір подати до суду на телеканал "1+1" через поширення брехні й дезінформації, заявив глава фракції "Блок Петра Порошенко" А.Герасимов.

Як заявив раніше А.Герасимов, "Петро Порошенко вирішив подати до суду на канал "1+1" за систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в президенти та президента".

Штаб П.Порошенка закликав громадян України ставитися до новин та інших інформаційних продуктів "1+1" з великим застереженням, оскільки там з'являється "дедалі більше політичних замовлень від власника".

"В останні місяці інформаційна політика одного з українських телевізійних каналів зазнала суттєвих змін ... Ідеться про канал "1+1". Власник цього ЗМІ не витримав випробувань четвертою владою ... Він перетворив канал на знаряддя брудних політичних технологій та чорного піару проти одного з кандидатів у президенти, а саме Петра Порошенка. Ігор Коломойський грубо розтоптав базові засади вільної журналістики та свободи слова", - йдеться в заяві А.Герасимова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА