18:56 29.03.2019

Штаби кандидатів у президенти склали графік роботи в день голосування та ніч виборів

2 хв читати
Штаби кандидатів у президенти склали графік роботи в день голосування та ніч виборів

Виборчі штаби рейтингових кандидатів на посаду президента України склали графік своєї роботи в день голосування 31 березня і в ніч на понеділок, 1 квітня.

Прес-центр виборчого штабу кандидата в президенти, нинішнього глави держави Петра Порошенка розпочне роботу в день виборів, 31 березня, з 12:00, розташовуватиметься в "Мистецькому арсеналі" в Києві. Протягом дня журналістів інформуватимуть про явку виборців і про можливі порушення. Очікується, що починаючи з 15:00, будуть включення з обласних виборчих штабів кандидата П.Порошенка.

Уранці 1 квітня в прес-центрі буде оприлюднено результати паралельного підрахунку голосів.

Протягом дня до прес-центру приходитимуть довірені особи кандидата в президенти України, відомі люди, з якими журналісти зможуть поспілкуватися.

Як повідомляє "ЗЕ! Команда", штаб шоумена Володимира Зеленського з 8:30 неділі до 13:00 понеділка в режимі реального часу стежитиме за перебігом подій на виборчих дільницях і підрахунком голосів, моніторитиме явку виборців, а також інформуватиме про можливі порушення. Розміститься він у конгресно-виставковому центрі "Парковий" на Парковій дорозі, 16а.

Крім того, обіцяють включення з регіональних штабів, пінг-понг із кандидатом у президенти, неформальне спілкування з представниками "ЗЕ! Команди" та акторами студії "Квартал 95".

У штабі В.Зеленського перший брифінг заплановано на 10:00 неділі. Після цього члени команди виходитимуть до преси кожні кілька годин.

Прес-центр лідера партії "ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко працюватиме на вул. Десятинній, 12, розпочне свою роботу з прес-конференції о 12:00. Протягом дня і до ночі представники штабу Ю.Тимошенко інформуватимуть про перебіг голосування та можливі порушення, а о 20:00 обіцяють транслювати результати екзит-полів.

Прес-центр штабу кандидата на посаду президента, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка розпочне роботу 31 березня о 18:00 (Київ, вул. Іллінська, 22). Плануються оперативні брифінги віп-спікерів.

Прес-центр кандидата в президенти від "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка відкриється 31 березня о 13:00 за адресою: Київ, вул. Велика Васильківська, 62-64, 6 поверх. Там можна буде отримати оперативну інформацію про перебіг голосування в областях, зокрема про порушення. Штаб вестиме паралельний підрахунок голосів. Брифінги розпочнуться о 13.00. Прес-центр завершує свою роботу 31 березня о 00:00. 1 квітня розпочне роботу о 10:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА