22:47 31.03.2019

Гриценко: Я за жодних обставин не підтримаю Порошенка й не можу говорити, щоб голосували за Зеленського

2 хв читати
Гриценко: Я за жодних обставин не підтримаю Порошенка й не можу говорити, щоб голосували за Зеленського

Кандидат у президенти України, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявляє, що за жодних обставин не підтримає у другому турі кандидата в президенти Петра Порошенка, але також не може закликати голосувати за кандидата в президенти Володимира Зеленського.

"Я не хочу для країни ще п’яти років фальші, обману, мародерства на крові, й тому я за жодних обставин не підтримаю і не проголосую за Петра Порошенка. Я його дуже добре знаю. Я також не можу говорити, щоб голосували або не голосували за Володимира Зеленського", - сказав А.Гриценко в ефірі телеканалу "1+1" у неділю.

Своє рішення щодо В.Зеленського А.Гриценко пояснив тим, що він його не знає, як, на його думку, В.Зеленського не знає і сам український народ. На брифінгу в своєму штабі він пояснив: "Я його (В.Зеленського - ІФ) просто не знаю, як не знає його ще і країна".

На думку А.Гриценка, на новообраному главі держави буде величезна відповідальність, як і на тих, хто зробив і зробить свій вибір.

"Дуже важливо, щоб зараз цей процес (виборчий - ІФ) завершився так, щоб були сили, впевненість і чесність у членів комісії, спостерігачів, щоб ні в кого не було сумнівів у легітимності нового глави держави", - додав лідер "Громадянської позиції".

Політик вважає, що за нього голосували розумні, освічені, добре поінформовані люди з активною позицією, і вони визначаться у другому турі зі своїм вибором. А.Гриценко подякував тим, хто голосував за нього, – їх, за його словами, понад мільйон осіб, за те, що вони зробили такий вибір, незважаючи на бруд на його адресу й обмеження доступу до багатьох телеканалів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА