21:08 02.04.2019

В "Опозиційному блоці" закликали не підтримувати в другому турі ані Порошенка, ані Зеленського

2 хв читати
В "Опозиційному блоці" закликали не підтримувати в другому турі ані Порошенка, ані Зеленського

У партії "Опозиційний блок - Партія миру і розвитку" закликають своїх виборців не підтримувати у другому турі президентських виборів в Україні ані Володимира Зеленського, ані чинного главу держави Петра Порошенка.

"Перший тур президентських виборів показав, що в українському суспільстві, як і раніше, затребувані відвертий популізм і революційні емоції. Результатом стало те, що до другого туру вийшли не прибічники миру і відновлення економіки, а й представник "Партії війни" і відвертий популіст...Найчесніша позиція - закликати наших виборців відмовитися від підтримки будь-якого з кандидатів", - йдеться в заяві, опублікованій на сайті партії у вівторок.

"У ситуації, що склалася ми не маємо права закликати підтримувати чинного президента Петра Порошенка, оскільки вважаємо час його керівництва країною часом деградації системи державного управління, епохою брехні і лицемірства у політиці...Водночас ми не можемо підтримувати кандидатуру Володимира Зеленського, заяви якого суперечать нашим принциповим позиціями. Відсутність чіткої програми і управлінського досвіду, політична еклектика і популізм Зеленського не дають нам права закликати наших виборців голосувати та обирати "кота в мішку", - заявляють у партії.

У партії "Опозиційний блок - Партія миру і розвитку" вважають за необхідне і далі захищати свої позиції, викладені в програмі партії і програмі їхнього кандидата.

"Ми і далі залишаємося прибічниками парламентської форми правління і зробимо все, щоб політична система України зазнала змін, а політика стала більш відповідальною і стабільної. Вважаємо, що основна політична боротьба розгорнеться восени, під час виборів до Верховної Ради України. Закликаємо всіх членів партії, всіх відповідальних громадян зосередитися на підготовці до парламентських виборів і до роботи із реальних змін суспільства", - резюмують у заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА