14:58 04.04.2019

Зеленський вважає, що перемогти у війні на Донбасі можна дипломатією, економічним зростанням і зміцненням армії

2 хв читати
Зеленський вважає, що перемогти у війні на Донбасі можна дипломатією, економічним зростанням і зміцненням армії

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський сказав, що першим його указом в разі перемоги на виборах буде план щодо впровадження в Україні "справжнього народовладдя", і вважає, що у війні на Донбасі можна перемогти дипломатією, економічним зростанням і зміцненням української армії.

У рамках проекту "Президент UA" інтернет-видання "Радіо Свобода" В.Зеленський відповів на 25 запитань, поставлених усім кандидатам президентської кампанії 2019 року.

Так, на запитання: "Яким буде ваш перший указ на посаді президента України в разі перемоги на виборах", В.Зеленський відповів: "Це буде указ, яким буде затверджено план дій щодо впровадження в Україні справжнього народовладдя. Також подам законопроекти "Про зняття недоторканності з президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент президента України", "Про відкликання народного депутата України".

Відповідаючи на запитання про те, які три країни, на його думку, є головними стратегічними партнерами України, кандидат у президенти відповів: "Усе ситуативно. Стратегічними партнерами в яких питаннях, яких напрямах? Життя мінливе, ми маємо співпрацювати з усіма державами, що не загрожують нашій незалежності та суверенності, на вигідних для України умовах".

В.Зеленський також сказав, що "Крим - це Україна", а на сході України навесні 2014 року "у нас "відтіснили" нашу територію". "Але це тимчасово", - додав кандидат у президенти.

За його словами війну на Донбасі зупинити неможливо - "у війні ти або програєш, або виграєш". "Ми можемо перемогти. Дипломатією, економічним зростанням і реальним зміцненням армії", - сказав В.Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА