15:31 04.04.2019

Медведєв: Президент Порошенко у п'ятницю вранці чекає на Зеленського в медпункті "Олімпійського" для здачі аналізів

2 хв читати
Медведєв: Президент Порошенко у п'ятницю вранці чекає на Зеленського в медпункті "Олімпійського" для здачі аналізів

О 9.00 п'ятниці президент України Петро Порошенко, який балотується на другий термін, очікує в медичній частині НСК "Олімпійський" (Київ) кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського для здачі аналізів, заявив спікер виборчого штабу кандидата в президенти України П.Порошенка Олег Медведєв.

"У рамках підготовки до дебатів Петро Порошенко завтра о 9 ранку чекає на Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський", який Зеленський сам обрав для проведення дебатів, для здачі всіх необхідних аналізів, зокрема щодо вживання алкоголю і наркотиків", - сказав він на брифінгу в четвер удень.

О.Медведєв наголосив, що це має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій.

Як повідомлялося, 31 березня після завершення голосування в першому турі президент України П.Порошенко висловив думку, що перед другим туром президентських виборів обов'язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів. "Вибори - в другому турі. Ключовим елементом мають бути передвиборчі дебати", - сказав П.Порошенко журналістам у неділю в Києві.

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів на посаду президента, що пройшли до другого туру виборів, узяти участь у дебатах. Такий допис 1 квітня розміщено на сайті НСТУ. Теле- і радіоканали суспільного мовника можуть стати майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах, заявили ініціатори дебатів.

3 квітня В.Зеленський закликав П.Порошенка вийти на дебати на стадіон і виконати низку висунутих ним умов. "Звертаюся до Петра Порошенка, Ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, "відморожуся", заховаюся ... ні. Я - це не Ви в 2014 році. Я приймаю виклик, ось мої умови: чекаю на Вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України, всі канали мають право транслювати дебати наживо, всі журналісти мають право бути присутніми", - заявив В.Зеленський у своєму відео-зверненні в середу ввечері на сторінці в соцмережі Facebook.

Уночі 4 квітня П.Порошенко в розміщеному в мікроблозі Twitter відеоролику відповів В.Зеленському про участь у дебатах на НСК "Олімпійському". "Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Але стадіон - так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу", - заявив П.Порошенко.

Також він нагадав, що дебати кандидатів у президенти - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку держави, її цінностей, історичного вектора і пріоритетів, а виборча кампанія визначає майбутнє країни на роки й десятиліття вперед.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА