18:22 04.04.2019

У штабі Зеленського запросили Порошенка о 8:00 п'ятниці здати аналізи в лабораторії Eurolab, а не на НСК "Олімпійський"

2 хв читати
У штабі Зеленського запросили Порошенка о 8:00 п'ятниці здати аналізи в лабораторії Eurolab, а не на НСК "Олімпійський"

Штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського виступив із пропозицією для кандидатів у президенти здати аналізи в незалежній лабораторії, щоб уникнути будь-яких фальсифікацій.

"З усією повагою до "Олімпійського", я думаю, що є незалежні майданчики. Тому завтра о 8:00 ранку ми запрошуємо і нашого опонента, і вас всіх до Eurolab - це абсолютно незалежна лабораторія, де можна буде здати аналізи і ні у кого не виникне запитань про те, що десь хтось щось підтасував, спробував вплинути", - сказав політконсультант і радник штабу В.Зеленського Дмитро Разумков журналістам у четвер.

Водночас він зазначив, що команда В.Зеленського готова розглянути інші незалежні лабораторії для здачі аналізів, які запропонує команда їхнього опонента – нинішнього президента Петра Порошенка.

Політконсультант повідомив, що лабораторія, де штаб В.Зеленського пропонує кандидатам здати аналізи, розташовується на вул. Солом’янській, 11 у Києві.

Д.Разумков зазначив, що в четвер правоохоронці оточили НСК "Олімпійський". "Якщо ми говоримо про незалежну лабораторію - це одна історія. Коли ми з вами обговорюємо приміщення навіть, яке перебуває під контролем влади, - тут є певні побоювання", - сказав він.

За словами Д.Разумкова, В.Зеленський оприлюднить результати свого обстеження.

Він пояснив, що вибір впав не на державний медзаклад тому, що вони заангажовані до держструктур і представників влади.

"Якщо Петро Олексійович запропонує інший варіант, ми можемо його розглянути. Але ця дискусія має повернутися на рівень кандидатів", - сказав Д.Разумков.

Політконсультант уникнув відповіді на запитання про те, що клініка належить бізнесменові й телеведучому Андрію Пальчевському, який нібито підтримує В.Зеленського.

"Ви можете туди приїхати. Я думаю, у Вас буде можливість відзняти все і бути присутнім навіть під час усіх аналізів. Я думаю, що оточувати це приміщення абсолютно не є обов'язковим. Якщо Ви зі мною не згодні - це якось впливає на аналізи? Або чомусь так сильно боїмося доступу і ЗМІ, і громадськості до цього питання. Якщо ми говоримо про відкритість і доступність двох кандидатів, це буде абсолютно правильною позицією", - сказав Д.Разумков у відповідь на зауваження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА