08:58 05.04.2019

Гриценко протягом тижня сформує свою позицію щодо кандидата в президенти Зеленського

2 хв читати
Гриценко протягом тижня сформує свою позицію щодо кандидата в президенти Зеленського

Кандидат на посаду президента України Анатолій Гриценко повідомив, що планує зустрітися з іншим кандидатом, шоуменом Володимиром Зеленським та протягом тижня сформує свою думку про цього претендента на посаду глави держави.

"Можу лише сказати, що ми домовилися, що зустрінемося. Яким буде результат зустрічі, і що з цього вийде або не вийде в публічну площину, за етикою, погоджують дві сторони. Тому як би ви мене не затискали, я більше вам нічого не скажу", - сказав він в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда".

Відповідаючи на запитання про те, перемога кого з кандидатів, що вийшли до другого туру, буде для країни більшою катастрофою, а чия - великим шансом, А.Гриценко зазначив, що не бачить жодного шансу для країни за збереження при владі нинішнього президента Петра Порошенка.

"Щодо Зеленського я ще не визначився. Люди запитують, але я попросив дати мені ще тиждень часу. Ось у мене наразі була розмова з Володимиром Зеленським. Я хочу розібратися і зрозуміти для себе, що це за людина. Ми не знайомі, вживу ніколи не перетиналися. Кілька разів говорили телефоном", - пояснив політик.

Водночас він повідомив, що до нього двічі зверталися представники команди П.Порошенка з проханням підтримати главу держави у другому турі виборів. За його словами, це було 31 березня, в день голосування в першому турі, і наступного дня, 1 квітня.

А.Гриценко не став говорити, хто саме з ним зв'язувався.

"Були дві спроби вмовити мене поспілкуватися з Петром Олексійовичем. Я відповів: "Нехай прийде сюди, скажу йому все в очі". Я відмовився, там нема про що говорити... Коли в очі брешуть - я не витрачаю на це час. Спроба була безперспективна ще до того, як я вийшов на прес-конференцію після екзит-полів", - сказав він.

Як повідомлялося, за підсумками надходження 100% електронних протоколів до Центральної виборчої комісії, в першому турі президентських виборів за А.Гриценка проголосували 6,9% виборців. Отже, він посів п'яте місце після кандидатів Володимира Зеленського та нинішнього глави держави Петра Порошенка, які вийшли до другого туру виборів, а також лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко і кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА