12:04 08.04.2019

Степанова відсторонено від посади голови Одеської обласної державної адміністрації, т. в. о. голови ОДА призначено його першого заступника Паращенка

1 хв читати
Степанова відсторонено від посади голови Одеської обласної державної адміністрації, т. в. о. голови ОДА призначено його першого заступника Паращенка

Президент України Петро Порошенко своїм указом відсторонив Максима Степанова з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

"Усунути Степанова Максима Володимировича з посади голови Одеської обласної державної адміністрації", - йдеться в тексті указу №107/2019, датованого 6 квітня і оприлюдненого на сайті глави Української держави в понеділок.

Іншим своїм указом П.Порошенко тимчасово поклав виконання обов'язків голови Одеської ОДА на першого заступника керівника облдержадміністрації Сергія Паращенка.

"Тимчасово покласти виконання обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації на Паращенка Сергія Володимировича", - йдеться в указі №108/2019, також датованому 6 квітня і оприлюдненому в понеділок.

С.Паращенко народився 6 серпня 1972 року в селі Виноградівці Арцизького району Одеської області. У 2005 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю "правознавство". У 2010 році обраний депутатом Одеської облради по мажоритарному округу Арцизького району. У жовтні 2015 року обраний депутатом Одеської облради VII скликання. Керівник фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

11 березня 2019 року був призначений першим заступником голови Одеської ОДА.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА