15:57 09.04.2019

Реклама Порошенка із зображенням Путіна - це пряма образа людей, які в першому турі проголосували за інших кандидатів, вважає Гриценко

2 хв читати
Реклама Порошенка із зображенням Путіна - це пряма образа людей, які в першому турі проголосували за інших кандидатів, вважає Гриценко

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, який брав участь у першому турі президентських виборів в Україні, заявив, що передвиборна реклама чинного глави держави Петра Порошенка із зображенням президента Російської Федерації Володимира Путіна ображає виборців, які проголосували за інших кандидатів.

"Такою рекламою і газетами, які вже роздають штаби Порошенка, країну свідомо розколюють навпіл. У 2004 р. це робили російські технологи в штабі Януковича. Зараз це робить чинний гарант - гарант цілісності та єдності України?! Також це пряма та безпідставна образа і зневага на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів. Це образа і зневага на адресу і тих 1 млн 306 тис. 450 людей, які проголосували за мене", - написав А.Гриценко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Політик додав, що "вибори виборами, але країна має бути на першому місці". "Порошенко цього не зрозумів і вже не зрозуміє", - заявив А.Гриценко.

Він також оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі фотографію білборда із зображеними на темному тлі профілями П.Порошенка і В.Путіна, які дивляться один на одного.

Таке ж зображення з підписом "21 квітня вибирай!" розміщено на обкладинці безкоштовної газети, надрукованої накладом 4 млн примірників ТОВ "ГК Статус Інвест Інжиніринг". У газеті зазначено, що замовником друку є кандидат на посаду президента України П.Порошенка, а відповідальною за випуск особою - Н.Южаніна.

Як повідомлялося з посиланням на дані ЦВК, В.Зеленський і чинний глава держави П.Порошенко набрали в першому турі виборів відповідно 30,24% і 15,95% голосів виборців. Лідера партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко підтримали 6,9%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА