17:30 11.04.2019

Тимошенко радить новому президенту та його команді провести повний аудит в Україні, із задоволенням готова допомогти у цьому

2 хв читати
Тимошенко радить новому президенту та його команді провести повний аудит в Україні, із задоволенням готова допомогти у цьому

Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко радить новій команді, яка може прийти до влади у результаті виборів президента України, провести аудит майна і коштів, виведених із державної власності за минулі роки, для виявлення незаконно відчужених активів.

"Я вірю в те, що якщо президент зміниться, а це видається таким, то ніхто не залишиться без відповідальності...І тому я раджу новому президенту розібратися з кожною молекулою і атомом, які в України забрали за п'ять років", - сказала Ю.Тимошенко на Київському безпековому форумі в четвер.

Вона наголосила, що "із задоволенням допоможе" в проведенні такого аудиту, "тому що знає" ці місця, ці клондайки, як ніхто".

"Якщо тільки цю владу буде передана мирно. А (якщо - ІФ) за договірняком ніхто ні за що не відповідатиме, і ніхто нічого не відкриє суспільству, і не притягнуть до кримінальної відповідальності - це означатиме початок кінця вже нової влади", - висловила думку Ю.Тимошенко.

Політик наголосила, що не підтримує жодного з кандидатів на посаду президенти України, які пройшли до другого туру виборів.

"На жаль, ніхто з кандидатів, які вийшли до другого туру, не зможуть протистояти тим викликам, проблемам, які зараз є перед Україною...Наша команда не підтримує жодного кандидата, люди сьогодні мають визначиться так, як їм підказує серце", - сказала вона журналістам у кулуарах форуму.

Розповідаючи про перспективи об'єднання, Ю.Тимошенко пояснила: "Про які об'єднаннях може йтися? Ми не об'єднуємося з особами - новими чи старими, з прізвищами. Наша робота навколо того, щоб був реалізований новий курс України, а це означає повну перебудову нашого життя на користь кожного, хто живе на нашій рідній землі. Навколо цього ми готові вести дискусії".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА