17:30 11.04.2019

Тимошенко радить новому президенту та його команді провести повний аудит в Україні, із задоволенням готова допомогти у цьому

2 хв читати
Тимошенко радить новому президенту та його команді провести повний аудит в Україні, із задоволенням готова допомогти у цьому

Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко радить новій команді, яка може прийти до влади у результаті виборів президента України, провести аудит майна і коштів, виведених із державної власності за минулі роки, для виявлення незаконно відчужених активів.

"Я вірю в те, що якщо президент зміниться, а це видається таким, то ніхто не залишиться без відповідальності...І тому я раджу новому президенту розібратися з кожною молекулою і атомом, які в України забрали за п'ять років", - сказала Ю.Тимошенко на Київському безпековому форумі в четвер.

Вона наголосила, що "із задоволенням допоможе" в проведенні такого аудиту, "тому що знає" ці місця, ці клондайки, як ніхто".

"Якщо тільки цю владу буде передана мирно. А (якщо - ІФ) за договірняком ніхто ні за що не відповідатиме, і ніхто нічого не відкриє суспільству, і не притягнуть до кримінальної відповідальності - це означатиме початок кінця вже нової влади", - висловила думку Ю.Тимошенко.

Політик наголосила, що не підтримує жодного з кандидатів на посаду президенти України, які пройшли до другого туру виборів.

"На жаль, ніхто з кандидатів, які вийшли до другого туру, не зможуть протистояти тим викликам, проблемам, які зараз є перед Україною...Наша команда не підтримує жодного кандидата, люди сьогодні мають визначиться так, як їм підказує серце", - сказала вона журналістам у кулуарах форуму.

Розповідаючи про перспективи об'єднання, Ю.Тимошенко пояснила: "Про які об'єднаннях може йтися? Ми не об'єднуємося з особами - новими чи старими, з прізвищами. Наша робота навколо того, щоб був реалізований новий курс України, а це означає повну перебудову нашого життя на користь кожного, хто живе на нашій рідній землі. Навколо цього ми готові вести дискусії".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА