07:49 12.04.2019

Штаб Зеленського: спочатку кандидати були готові на дебати 19 квітня на "Олімпійському", але потім у Порошенка змінили позицію на 14 квітня

2 хв читати
Штаб Зеленського: спочатку кандидати були готові на дебати 19 квітня на "Олімпійському", але потім у Порошенка змінили позицію на 14 квітня

Уповноважений представник кандидата в президенти України Володимира Зеленського в ЦВК Сергій Кальченко зазначає, що спочатку обидва претенденти на пост глави держави декларували готовність проводити дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський", але потім штаб президента Петра Порошенка змінив свою позицію.

"Днями, для того щоб перевести всю цю віртуальну дискусію в реальну площину, штаб кандидата Зеленського звернувся в НСК "Олімпійський" із запитом, чи можна провести 19 квітня дебати, і стосовно кількох днів на підготовку. Днями ми отримали лист від НСК "Олімпійський", де сказано, що від кандидата на пост президента Порошенка надійшов запит про проведення дебатів на "Олімпійському" також на 19 квітня", - розповів він в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1".

С.Кальченко вказав, що 11 квітня представники обох штабів були запрошені на "Олімпійський", щоб обговорити організацію і проведення дебатів 19 квітня.

"Тільки спочатку сторона кандидата Порошенка, як свідчить лист від НСК "Олімпійський", погодилася на 19 квітня, а під час зустрічі в четвер керівник штабу Петра Порошенка Артур Герасимов сказав, що вони 19 квітня не обговорюють, обговорюють 14 квітня, а 19 квітня зустрічаємося на "Суспільному", - підкреслив він.

За його словами, позиція штабу В.Зеленського полягає в тому, що якщо обидві сторони висловили згоду проводити дебати на стадіоні, то їх потрібно проводити 19 квітня на "Олімпійському".

"І не витрачати кошти державного бюджету, який можна заощадити. Якщо один і другий погодились профінансувати, то проводимо на стадіоні 19 квітня. Чесно заздалегідь повідомляємо "Суспільному", що обидва кандидати не приходять, а це ефірний час, згідно з постановою ЦВК, використовується для якихось інших цілей", - зазначив С.Кальченко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА