14:46 12.04.2019

Ситуацію на Донбасі та протидію блокаді Росією судноплавства в Азовському морі обговорив Порошенко з представниками німецької партії "Союз90/Зелені"

1 хв читати
Ситуацію на Донбасі та протидію блокаді Росією судноплавства в Азовському морі обговорив Порошенко з представниками німецької партії "Союз90/Зелені"

У рамках робочого візиту до Німеччини президент України Петро Порошенко зустрівся з представниками німецької партії "Союз90/Зелені" й обговорив з ними безпекову ситуацію на Донбасі, в Приазов'ї та Азовському морі.

"Глава держави подякував за особливу увагу представників партії до ситуації в Приазов’ї. Наголошено на важливості реалізації інфраструктурних та соціальних проектів із розвитку регіону, насамперед у контексті протидії блокаді Росією Керченської протоки та Азовського моря. Підтверджено важливість посилення тиску на російську сторону з метою забезпечення свободи судноплавства в регіоні", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в п'ятницю на сайті глави Української держави.

Також співрозмовники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі та наголосили на важливості реалізації ініціативи президента України щодо розгортання миротворчої операції ООН на території окремих районів Донецької та Луганської областей.

Окрему увагу було приділено питанню негайного та безумовного звільнення українських моряків і політичних в'язнів, незаконно утримуваних Росією.

"Німецькі парламентарії схвалили зміни, які відбулися в Україні за останні п’ять років, зокрема запуск Антикорупційного суду. Глава держави запросив німецьких депутатів здійснити візит в Україну", - йдеться в інформації.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА