08:08 13.04.2019

Зеленський про перепалку з Порошенком: я був такий, який є, ми домовилися про дебати на 19 квітня, а я ніколи не змінюю правила

2 хв читати
Зеленський про перепалку з Порошенком: я був такий, який є, ми домовилися про дебати на 19 квітня, а я ніколи не змінюю правила

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський пояснив, що під час телефонної перепалки з президентом Петром Порошенком в ефірі телеканалу "1 + 1" він був самим собою і відстоював досягнуту між політиками домовленість про те, що дебати перед другим туром виборів президента України відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві.

"Чесно кажучи, мене цікавить тільки реакція українського суспільства. І мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, який я є. Ми домовилися, що у нас будуть дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський". Я ніколи в житті не змінюю правила, намагаюся так робити, намагаюся, як мені сказав пан президент, бути мужиком. Тому я стояв на своєму", - сказав він у коментарі "Радіо Свобода" в п'ятницю в Парижі, де зустрічався з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Як повідомлялося, увечері 11 квітня президент П.Порошенко несподівано з'явився в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" і запросив В.Зеленського на дебати в студію.

В.Зеленський вийшов в ефір телефоном і повідомив, що полетів до Парижа для зустрічі з президентом Франції, про що відомо П.Порошенку. Він нагадав, що запросив чинного президента на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Потім П.Порошенко зазначив, що 11 квітня команді В.Зеленського була "поставлена позиція", що останньої неділі (14 квітня - ІФ), коли "ще можна проводити дебати", він чекає В.Зеленського на НСК "Олімпійський".

У відповідь на це В.Зеленський заявив: "По-перше, нашій команді ніхто не буде ставити позицій. І наразі закінчив я - 19 числа на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення". Після цього він завершив розмову.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба і помічник держсекретаря США О'Браєн обговорили поставку додаткових систем Patriot Україні, скоординували подальші кроки в цьому напрямі

Правляча партія Естонії висунула кандидата у прем'єри замість Каллас, яка стане главою європейської дипломатії

Директору департаменту КМДА Возному висунуто обвинувачення в тому, що не було утилізовано шини з блокпостів - КМДА

Після України наступними для РФ будуть Польща та Білорусь - Байден

Трамп назвав "неприйнятними" умови Путіна про припинення війни

Верховний Суд визнав незаконність звільнення екснардепа Пацкана з посади голови Рахункової палати - рішення

Більшість американців проти обрання президентом США і Байдена, і Трампа - опитування

Литва виділить на підтримку України щонайменше 0,25% ВВП - Науседа

НАЗК припиняє фінансування партії "Голос" через недостовірні дані у звітах на майже 5 млн грн

Кулеба переконаний, що приєднання України до ЄС призведе до низки неочікуваних і позитивних наслідків для всього континенту та світу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА