08:38 14.04.2019

Білецький: "Нацкорпус" і "Нацдружини" не мають наміру проводити жодних акцій 14 квітня під час перебування Порошенка на "Олімпійському"

1 хв читати
Білецький: "Нацкорпус" і "Нацдружини" не мають наміру проводити жодних акцій 14 квітня під час перебування Порошенка на "Олімпійському"

Лідер партії "Національний корпус", народний депутат України Андрій Білецький заявляє, що ні його політична сила, ні громадська організація "Національні дружини" не мають наміру проводити ніяких акцій 14 квітня, коли президент Петро Порошенко буде вести передвиборчі дебати на НСК "Олімпійський".

"14 квітня о 14 годині Петро Порошенко має намір дебатувати на НСК "Олімпійський". За нашою інформацією, адміністрація президента і СБУ з метою зриву виборів готують силові провокації, в яких мають намір обвинуватити "Національний корпус" і "Національні дружини". Заздалегідь заявляємо: ні "Національний корпус", ні "Національні дружини", ні тим більше полк "Азов" або будь-які інші пов'язані з нами організації не братимуть участі в акціях під час дебатів президента з самим собою", - наводить його слова офіційний сайт партії.

А.Білецький зазначив, що "Нацкорпус" не бачить сенсу вимагати чогось від П.Порошенка.

При цьому він підкреслив, що партія не має наміру припиняти проведення акцій з вимогою покарати осіб, які розкрадають оборонну галузь України.

"Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності не тільки Свинарчука, але і Порошенка за корупцію в армії вже у нової влади після президентських виборів", - сказав А.Білецький.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА