16:06 14.04.2019

Порошенко: Те, що Зеленський не пояснює його підтримку з боку росіян і політиків, що втекли в РФ, – це неповага до виборців

2 хв читати

Президент України Петро Порошенко хоче почути від кандидата у президенти України Володимира Зеленського, чому його підтримують деякі російські політики, а також українські, що втекли до РФ. Зокрема, це депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський і лідер КПРФ Геннадій Зюганов, екс-прем'єр і екс-президент України Микола Азаров і Віктор Янукович.

"Мені не подобається, коли у нас всі, починаючи від Жириновського і закінчуючи Азаровим, починаючи від Януковича і закінчуючи Зюгановим підтримують президента (кандидата у президенти – ІФ) моєї країни. Мені це не подобається. Але я нікого не звинувачую - я вважаю, що цю ситуацію міг би пояснити сам кандидат. Але чомусь він цього не робить. Я не вважаю, що це дуже добре. Це неповага не до Порошенка... Це неповага до народу, до виборців", - сказав П.Порошенко на НСК "Олімпійський" у центрі Києва в неділю, куди він прибув для дебатів із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, відповідаючи на запитання журналістів.

Президент вважає небезпечним для країни, коли у передвиборчій боротьбі бере участь віртуальний кандидат. "Мені не подобається, коли замість участі в дебатах у нас віртуальний кандидат ... оскільки, коли кандидат миготить на екранах, але нічого не говорить, для більшості - це просто сюжет з фільму "Слуга народу". Але ми ж обираємо не Голобородька (головний персонаж фільму, якого грає В.Зеленський - ІФ – ми обираємо президента України", - сказав глава держави.

П.Порошенко наголосив, що сам для себе хоче знати позицію В.Зеленського з найважливіших напрямків реалізації повноважень президента України як Верховного головнокомандувача Збройних сил України, як гаранта конституційних прав і свобод громадян, і як захисника України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

Генсек ООН закликав до стриманості та деескалації на Близькому Сході після удару по Ізраїлю

Президент Ізраїлю назвав повітряну атаку Ірану "оголошенням війни"

Саме такі гарантії безпеки потрібні Україні - Порошенко про дії союзників Ізраїлю

ЄС підтвердив прихильність деескалації на Близькому Сході

Зеленський: Червень - це час, коли буде правильно фактично розпочати переговори про вступ України до Євросоюзу

Дуда пропонує збільшити видатки на оборону до 3% ВВП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА