14:05 15.04.2019

Поліція встановлює виробника провокаційних бордів у стилістиці кампанії Порошенка

2 хв читати
Поліція встановлює виробника провокаційних бордів у стилістиці кампанії Порошенка

Поліція встановлює тих, хто виготовляв борди в агітаційній стилістиці президента України Петра Порошенка з написом "Кінець", і складає адміністративні протоколи, зазначають у МВС.

На брифінгу в понеділок у Києві радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко повідомив, що на бордах, які за стилістикою схожі на плакати на підтримку П.Порошенка, немає вихідних даних. "Не встановлено третю особу, яка випускає ці борди. Найближчим часом ми повідомимо, хто їх виготовляв", - сказав він.

За словами радника міністра, в окремих областях після складання адміністративних протоколів та рішення суду ці борди знімають.

Він наголосив, що поліція фіксує правопорушення незалежно від політичної приналежності агітаційної продукції.

У свою чергу директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко пояснив, що розміщення агітаційної продукції без вихідних даних - це адміністративне правопорушення: складається адмінпротокол на власника рекламної конструкції та агентство, яке виготовляло цей матеріал. "Ми працюємо (над встановленням цих даних - ІФ)", - сказав А.Шевченко.

Що стосується листівок із текстом "Зеленський наркоман", то, за словами І.Стойка, за такими фактами також реєструються адміністративні протоколи.

"Це адміністративне правопорушення зупиняється", - додав А.Шевченко.

При цьому керівник департаменту комунікації звернув увагу на те, що демонтажем такої продукції займаються комунальні служби.

Як повідомлялося в соцмережах, в деяких областях України та в Києві з'явилися провокаційні борди в стилістиці передвиборної кампанії П.Порошенка. На полотні написано слово "Кінець", а також зображено людину, яка немов йде за межі борду.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА