19:05 15.04.2019

Порошенко пропонує Зеленському провести дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня між 16:00 та 18:00

2 хв читати
Порошенко пропонує Зеленському провести дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня між 16:00 та 18:00

Президент України Петро Порошенко пропонує кандидатові в президенти України, шоумену Володимиру Зеленському провести передвиборні дебати на НСК "Олімпійський" (Київ) між 16:00 і 18:00 в п'ятницю, 19 квітня, а потім взяти участь у дебатах у студії Суспільного мовника, повідомив речник виборчого штабу П.Порошенка Олег Медведєв.

"Петро Порошенко на додаток до тих дебатів, які передбачені законодавством, пропонує Володимиру Зеленському цього самого дня, 19 квітня, провести ще одні дебати на стадіоні "Олімпійський" в часових рамках з 16:00 до 18:00. Чому? Потім і Порошенко, і Зеленський мають вирушити, кожен окремо своєю дорогою, на дебати на Суспільне телебачення", - сказав О.Медведєв на брифінгу в понеділок.

За його словами, кандидати в президенти мають прибути в студію Суспільного о 19:30 п'ятниці і провести жеребкування для встановлення послідовності виступів.

О.Медведєв додав, що вважає це компромісною і конструктивною пропозицією. "У Зеленського немає жодних підстав її не прийняти, якщо він дійсно хоче справжніх змістовних дебатів", - зазначив він.

Раніше речник штабу В.Зеленського Дмитро Разумков заявив, що кандидат у президенти України В.Зеленський чекає на нинішнього президента П.Порошенка на передвиборні дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський", а в неділю, 14 квітня, біля стадіону відбувся агітаційний мітинг П.Порошенка.

У неділю на сцені, встановленій біля стадіону, П.Порошенко чекав на В.Зеленського до 15:00, щоб взяти участь безпосередньо в дебатах, однак той не прийшов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА