13:05 17.04.2019

На дебати Зеленського із Порошенком на "Олімпійському" заброньовано вже 12 тис. безкоштовних місць - команда Зеленського

2 хв читати
На дебати Зеленського із Порошенком на "Олімпійському" заброньовано вже 12 тис. безкоштовних місць - команда Зеленського

Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського повідомила, що на його передвиборні дебати з чинним президентом Петром Порошенком на НСК "Олімпійський" 19 квітня вже заброньовано 12 тис. місць, які можна зарезервувати безкоштовно на спеціальному сайті debaty2019.org.ua.

"Менш ніж за півдоби після початку поширення безкоштовних квитків на дебати за участю Володимира Зеленського та Петра Порошенка люди забронювали 12 тис. місць. Для квиткового сервісу це історичне навантаження. Тому в його роботі можливі перебої, але ми просимо з розумінням поставитися до цього. йдемо разом і до кінця!", - повідомляється на сторінці команди В.Зеленського в Facebook.

Як повідомлялося, увечері 16 квітня В.Зеленський в своєму відеозверненні з НСК "Олімпійський" анонсував можливість потрапити на його дебати з президентом П.Порошенком 19 квітня через сайт debaty2019.org.ua.

Можна замовити безкоштовні квитки у фан-зону, яку заплановано розмістити в центрі арени. Вони будуть відправлені на електронну пошту. На одну людину можна зареєструвати лише 2 безкоштовних квитки.

В.Зеленський зазначив, що сторона П.Порошенко проти встановлення фан-зони для вільного доступу всіх охочих громадян. "Але вони знову хочуть розділити на їхніх прибічників і наших прибічників. Але наші прибічники - це все громадяни України, а наших людей знову ділять. Ми не будемо змінювати наших умов. Вони проти вільного доступу людей, а для нас це - головна умова", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА