19:56 17.04.2019

Зеленський зможе гідно дебатувати з Порошенком, а під час кампанії він був собою і не намагався "грати в політика" - дружина

2 хв читати
Зеленський зможе гідно дебатувати з Порошенком, а під час кампанії він був собою і не намагався "грати в політика" - дружина

Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олена Зеленська переконана, що він зможе гідно дебатувати з нинішнім президентом Петром Порошенком, хоча той і є досвідченим оратором.

"Однозначно, може. Звісно, будь-хто може впасти в ступор або не підібрати вчасно потрібне слово, коли нервує або перебуває в кризовій ситуації. Тим паче, гарант наш дуже досвідчений оратор, і, звичайно, ця боротьба досвіду з недосвідченістю може зіграти злий жарт. Але мені здається, що у Володимира все вийде, він витримає, він готується зараз", - сказала вона в інтерв'ю виданню "Апостроф".

О.Зеленська зазначила, що всю свою передвиборчу програму В.Зеленський не намагався "грати в політика", а був таким, яким він є.

"І всі його публічні висловлювання, всі інтерв'ю, всі відео - це все було непідготовленим. Можливо, там і були якісь недоліки, не так підібрав слово, не так почухався. Але дебати - це публічний виступ, а він у цьому виглядає добре", - переконана вона.

Дружина В.Зеленського вважає, що доцільність участі в дебатах є дискусійним питанням, але оскільки якісь плани і якась інформація не були повністю викладені під час передвиборчої кампанії, то щось, очевидно, слід розповісти додатково.

"Показати, в чому ти вже розібрався та що лише збираєшся робити, є багато цікавих моментів. Прихильники точно не відвернуться, але є ще люди, які не розуміють, хто він, і виступають проти, бо їм здається, що за цією фігурою нічого немає: ні команди, ні плану дій. Таких людей можна спробувати переконати - і мені здається, такий шанс є", - зазначила вона.

О.Зеленська також зазначила, що В.Зеленський останніми місяцями активно накопичує необхідні знання та досвід. "У нього цілими днями відбуваються консультації з експертами. Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він повинен вникнути фактично в усе. Цього неможливо досягти за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця. Мені здається - успішно", - вважає вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА