Політика

Зеленський: Зроблю все, щоб ПриватБанк був стабільним і не збираюся його нікому повертати

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський обіцяє, що зробить все для стабільної роботи націоналізованого ПриватБанку і заявляє, що не має наміру комусь його повертати.

"Я гарантую, що зроблю все, щоб ПриватБанк був стабільним банком в Україні, і ніяк не впливав на будь-які економічні і банківські питання", - сказав В.Зеленський в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1".

Кандидат в президенти вважає, що в цьому питанні ще потрібно "глибше розібратися". "Це рішення глобально проблемне для наступного президента. Мені здається, сьогодні суспільство отримало відповідь на те, хто є "маріонеткою Коломойського", - зазначив він.

В.Зеленський підкреслив, що спілкувався і поки ще спілкується з бізнесменом Ігорем Коломойським виключно з питань партнерства студії "Квартал 95" з каналом "1 + 1". "І з приводу ПриватБанку, які б там не були дії, я буду стояти на захисті України", - запевнив він.

При цьому кандидат на пост глави держави вказав, що президент не повинен впливати на суд.

Відповідаючи на питання про те, чи отримає Коломойський 2 млрд доларів компенсації, про які він говорив, В.Зеленський сказав: "Чому це питання до мене? У мене немає 2 млрд, щоб комусь віддавати. Я не буду робити ніяких дій, щоб комусь щось повертати".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ