11:52 23.04.2019

Після дебатів із Порошенком у 12% опитаних українців становлення до Зеленського погіршилося, у 27% - покращилося - опитування

2 хв читати
Після дебатів із Порошенком у 12% опитаних українців становлення до Зеленського погіршилося, у 27% - покращилося - опитування

Абсолютна більшість українців контактувала з трансляцією дебатів між кандидатами на посаду президента України - нинішнім главою держави Петром Порошенком та шоуменом Володимиром Зеленським, переважно дебати дивилися по телебаченню, про що свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Згідно з результатами опитування (20 квітня), 80% респондентів відповіли, що вони так чи інше контактували з трансляцією дебатів, 20% дали негативну відповідь.

Ті, хто контактував із трансляцією дебатів, на запитання "Як ви дивилися або слухали дебати між Зеленським і Порошенком: по телебаченню, по інтернету (на комп'ютері, телефоні або планшеті) чи слухали по радіо?" дали такі відповіді: 58% від усіх опитаних дивилися трансляцію по телебаченню, 20% - дивилися або слухали трансляцію в інтернеті, 1,5% - по радіо.

Близько 50% осіб, що контактували з трансляцією дебатів, висловили думку, що в дебатах переміг В.Зеленський, 14% - за перемогу П.Порошенка, ще 33% вважають, що дебати закінчилися внічию.

На запитання про те, чи змінилося після дебатів ставлення до кандидатів, 12% опитаних сказали, що після дебатів їхнє ставлення до В.Зеленського погіршилося, 27% - покращилося. 30% відповіли, що після дебатів їхнє ставлення до П.Порошенка погіршилося, 7% - покращилося.

З 6 по 20 квітня КМІС провів так зване ролінгове опитування (щодня за допомогою телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів). Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включено території, які тимчасово не контролює влада України, - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. Під час ролінгового опитування проведено 3600 інтерв'ю (6-18 квітня), похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 5%. 19 і 20 квітня проведено по 500 інтерв'ю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА