19:10 25.04.2019

Радник Зеленського Абромавічус позитивно оцінив потенційні призначення глав податкової та митниці

1 хв читати
Радник Зеленського Абромавічус позитивно оцінив потенційні призначення глав податкової та митниці

Радник Володимира Зеленського та колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус позитивно оцінив потенційні призначення глав Державної податкової та Державної митної служб.

"Ми вважаємо, що в усій цій політичній боротьбі ми маємо досягти якогось позитиву. Вже позитив, що є реальна боротьба за якісь цінні кадри і призначення, позбавлення від одіозних осіб. Ми бачили... (звільнення - ІФ) Семочка. Призначення на митницю і на податкову намічається досить прогресивне", - сказав А.Абромавічус під час зустрічі з представниками Європейської бізнес асоціації (ЄБА) в четвер.

При цьому він нагадав, що призначення, які перебувають у площині повноважень президента, стосуються більше оборони, безпеки та політики.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко звільнив з посади першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка указом від 12 квітня.

Водночас за підсумками завершального етапу конкурсу на посаду голови ДПС, який відбувся 23 квітня 2019 року, Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала Кабінету Міністрів призначити на цю посаду заступника міністра фінансів Сергія Верланова. Серед претендентів на посаду голови Державної митної служби - перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов, якого разом із С.Верлановим раніше П.Порошенко помилково назвав переможцем конкурсу. Нині конкурс тимчасово заблокований судовим рішенням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА