19:55 25.04.2019

У ЦВК відкидають звинувачення в затягуванні процесу підбиття підсумків виборів і зазначають, що навіть випереджають графік

1 хв читати
У ЦВК відкидають звинувачення в затягуванні процесу підбиття підсумків виборів і зазначають, що навіть випереджають графік

Заступник голови Центральної виборчої комісії України Євген Радченко запевняє, що ЦВК підбиває підсумки голосування у рамках встановлених термінів і навіть дещо випереджає графік.

"Є вимоги закону, і ми йдемо навіть із незначним випередженням терміну, який закон нам вказує", - сказав Є.Радченко в телефонному коментарі в ефірі телеканалу "Прямий".

Він зазначив, що, згідно із законом, ЦВК має десять днів від дня повторного голосування – 21 квітня, щоб підбити його підсумки.

"Станом на 25 квітня ЦВК прийняла майже всі протоколи окружних комісій для обробки. Нам залишилися лише три окружні комісії, які заплановані на завтра (26 квітня - ІФ). Крім того, ще залишилося близько 40 дільничних комісій закордонного виборчого округу, для якого ЦВК виконує функції окружної комісії", - сказав заступник голови ЦВК.

Він наголосив, що протягом 24 квітня ЦВК прийняла протоколи від понад 100 окружних комісій, що є безпрецедентною кількістю.

Є.Радченко також звернув увагу, що під час підбиття підсумків першого туру виборів президента 31 березня більше ніж 40 протоколів було відправлено на уточнення, а щодо другого туру такий протокол поки що лише один.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА