19:10 29.04.2019

Порошенко подякував українському народу за "щастя бути лідером Української держави" п'ять років

2 хв читати
Порошенко подякував українському народу за "щастя бути лідером Української держави" п'ять років

Президент України Петро Порошенко подякував українському народу за те, що подарував йому "щастя бути лідером Української держави" п'ять років.

Як повідомляє в понеділок прес-служба президента України, П.Порошенко разом з дружиною Мариною і сином Михайлом взяли участь у святкових великодніх заходах у Львові в Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.

Президент з дружиною також взяли участь у святковому молебні в храмі Святої Софії і встановили свічки. Потім подружжя приєдналося до учасників свята "поливаний понеділок".

П.Порошенко зазначив, що на цих президентських виборах отримав величезну підтримку зі Львова: "800 тис. жителів Львівської області проголосували за мене і мою команду. І я сьогодні тут, щоб подякувати кожному з вас. Я дуже ціную цю довіру".

Президент наголосив на важливості збереження єдності. "Це величезна сила. Разом нас більше 4,5 млн українців, які вірять у світле європейське майбутнє нашої держави. І ми будемо робити все можливе для того, щоб на нашу сторону залучити більше", - сказав він.

Президент також висловив переконання, що Господь допоможе його команді перемогти і захистити Україну. "Ми точно переможемо, і у мене немає з цього приводу ніякого сумніву", - підкреслив глава держави.

"Я дякую, що український народ подарував мені велике щастя бути лідером цієї держави і цієї великої нації ці п'ять років", - також сказав П.Порошенко.

Він закликав громадян не втрачати віру в перемогу, в українську армію та в українську мову.

"Тому що це той державний фундамент, який дозволить нам подолати бідність, увійти в Європу, захистити її через членство в НАТО, і вивести Україну на те місце, яке вона по-справжньому заслуговує - кращої європейської країни", - підкреслив П. Порошенко і додав, що дуже любить Україну і український народ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА