12:22 02.05.2019

Посольство США схвалює реорганізацію ДФС на податкову і митну служби

1 хв читати
Посольство США схвалює реорганізацію ДФС на податкову і митну служби

Посольство Сполучених Штатів Америки схвалює реорганізацію Державної фіскальної служби (ДФС) на Державну податкову та Державну митну служби незважаючи на "неналежні судові рішення".

"Прозорі податкові та митні адміністрації є ключовими для внутрішньої міжнародної ділової довіри до України. Ми підтримуємо зусилля Мінфіну України, спрямовані на реорганізацію та заповнення керівних посад в обох службах, незважаючи на неналежні судові рішення", - йдеться в повідомленні американського посольства в мікроблозі Twitter.

Як повідомлялося, 23 квітня 2019 року відбувся заключний етап конкурсу на посаду голови Державної податкової служби, за підсумками якого Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала Кабінету Міністрів призначити на цю посаду заступника міністра фінансів Сергія Верланова. Однак уже наступного дня Окружний адміністративний суд Києва повідомив про отримання заяви про забезпечення позову від екс-голови ДФС Романа Насірова з проханням заборонити Кабінету Міністрів ухвалювати рішення щодо призначення голови Державної податкової служби (ДПС). При цьому в суді зазначили, що оцінюють його правові підстави.

Водночас конкурс із відбору голови Держмитної служби Окружний адмінсуд Києва заблокував судовим рішенням за заявою нардепа з фракції "Блок Петра Порошенка" Андрія Антонищака.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА