13:40 03.05.2019

Бойко назвав продовження політики на розрив зв'язків із РФ повторенням помилок Порошенка

2 хв читати
Бойко назвав продовження політики на розрив зв'язків із РФ повторенням помилок Порошенка

Продовження політики на розрив зв'язків із РФ - це повторення помилок нинішнього президента України Петра Порошенка, заявив засновник партії "Опозиційна платформа - За життя", народний депутат Юрій Бойко, коментуючи заяву обраного президентом України Володимира Зеленського.

"Слова Володимира Зеленського про те, що кордон - єдине, що на сьогодні об'єднує Україну та Росію, - це повторення помилок режиму, що йде, який зробив розрив українсько-російських зв'язків основою своєї політичної доктрини. Цей безвідповідальний курс веде в політичну безвихідь", - наголосив Ю.Бойко в коментарі журналістам.

Як повідомляється на офіційному сайті партії, політик зазначив, що свого часу у П.Порошенка був вибір між миром і війною, але "ставши президентом, він обрав війну". "Підсумок за п'ять років - тисячі жертв, сотні тисяч біженців, мільйони поламаних доль і тривалі бої на Донбасі. Зараз подібний вибір стоїть перед Володимиром Зеленським - і це вже не шоу, а людські життя і майбутнє країни. Від нового президента очікують миру, а не повторення риторики режиму Порошенка в стилі "геть від Москви", - сказав Ю.Бойко.

Він наголосив, що вибори вже відбулися, і обраному президенту слід міняти формат і готуватися до управління державою.

"Найважливішими проблемами на сьогодні є пошук мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, деескалація в акваторії Азовського та Чорного морів. У сфері економіки - продовження контракту на транзит газу, зняття обмежень на постачання в Україну нафти і нафтопродуктів. Усі ці завдання потребують діалогу з Російською Федерацією, а не вправ у дотепності", - наголосив Ю.Бойко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА