11:45 07.05.2019

Генпрокурор Луценко не проводить переговорів із командою Зеленського, але готовий до спілкування з новообраним президентом

1 хв читати
Генпрокурор Луценко не проводить переговорів із командою Зеленського, але готовий до спілкування з новообраним президентом

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що консультацій або переговорів із командою новообраного президента Володимира Зеленського він не проводить, але в будь-який час готовий до спілкування з новим главою держави.

"Жодних консультацій або переговорів із командою новообраного президента Зеленського я не веду, оскільки не бачу в цьому доцільності. Я готовий і відкритий до співпраці з новообраним президентом і готовий у будь-який момент спілкуватися з ним на ті теми, які його цікавлять", - сказав Ю.Луценко журналістам у вівторок у Києві, відповідаючи на запитання про те, чи проводяться переговори з командою В.Зеленського.

Говорячи про свою можливу відставку, він наголосив, що, відповідно до закону, змінити генерального прокурора можна лише в разі його особистого бажання або в разі недовіри Верховної Ради.

"Я готовий до відставки будь-якого дня... Не заперечую такої можливості - висловлення недовіри (з боку Верховної Ради - ІФ), що передбачає відставку", - додав Ю.Луценко.

Він зазначив, що таку процедуру вже ініціював один із народних депутатів і наразі зібрав майже два десятка голосів.

"Я вважаю, що після президентських виборів не настає необхідність зміни генерального прокурора", - висловив думку Ю.Луценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА