07:33 09.05.2019

П'ять нардепів "Самопомочі" заявили про вихід з партії

2 хв читати
П'ять нардепів "Самопомочі" заявили про вихід з партії

Народні депутати України Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошниченко, Олена Сотник і Олександр Опанасенко подали заяву про вихід з членів партії "Самопоміч".

"Ми, члени фракції "Об'єднання "Самопоміч", Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошниченко та Олена Сотник, подали заяву про вихід з членів партії "Об'єднання "Самопоміч", - написала В.Войціцька на своїй сторінці в Facebook у середу ввечері.

Разом з тим, В.Войціцька підкреслила, що нардепи, які заявили про вихід, "завжди були командою однодумців, багато пройшли разом із партією, це був насичений подіями період".

У заяві сказано, що більшість депутатів, членів фракції "Самопоміч", протягом року провели більше десятка зустрічей з керівництвом партії, зокрема і за участю лідера, на яких порушувалися проблемні питання.

Зокрема, про відсутність прозорих процесів і прийняття рішень у партії, про втрату ідеологічного базису, звалювання в популізм заради утримання політичного рейтингу і відсутність чіткої стратегії для України і бажання стати "дійсно загальноукраїнською партією".

"На жаль, жодна із запропонованих пропозицій щодо врегулювання викликів і впровадження стратегії розвитку політичної сили не була реалізована, жодної з домовленостей не виконано", - підкреслила вона.

В.Войціцька також зазначила, що на даному етапі "наше бачення шляху для захисту майбутнього українців кардинально відрізняється від позиції партії".

"Тому політичні шляхи розходяться, що не виключає плідної співпраці в інших форматах і нашого перебування у фракції "Самопоміч" до завершення повноважень, які нам делегували люди", - підсумувала вона.

Лідер політичної партії, мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці в Фейсбук підтвердив бажання нардепів "перейти в статус позапартійних депутатів". Він зазначив, що до кінця каденції депутати все ж залишаться в його фракції.

"Домовилися співпрацювати в будь-яких форматах, до яких нас приведе майбутнє. Дякуємо за співпрацю та удачі!", - резюмував лідер партії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА