15:47 10.05.2019

Смешко заявив, що не отримував кадрових пропозицій від Зеленського, але готовий до можливого діалогу

2 хв читати
Смешко заявив, що не отримував кадрових пропозицій від Зеленського, але готовий до можливого діалогу

Голова громадської організації "Сила і честь", екс-глава Служби безпеки України Ігор Смешко, який здобув у першому турі виборів президента України 6,04% голосів виборців, заявив, що не отримував жодних пропозицій про заняття тих чи інших посад від новообраного президента України Володимира Зеленського, але готовий до можливого діалогу.

"По-перше, я не отримував жодних пропозицій і практично не мав ніякого контакту з новообраним президентом. Я його знаю виключно візуально, особисто з ним не знайомий", - сказав він в ефірі "Радіо НВ" у п'ятницю.

І.Смешко наголосив, що ніколи не зрадить своїх виборців. "Я прийшов у політику й піду до кінця. Моя мета - створити першу, ґрунтовану на ідеології демократії, консервативно-демократичну партію України, на базі політичної партії "Сила і честь", - зазначив він.

"Я відразу після виборів зробив заяву, що стратегічний курс на те, що наша партія піде на вибори до парламенту та створить там потужну фракцію, не ставиться під сумнів", - зазначив І.Смешко.

На його думку, прихід на будь-яку посаду у виконавчу владу "без ідеології, без розуміння важливості системних змін і світогляду цією командою" буде "профанацією".

"Але я - кадровий офіцер, триває війна, агресор захопив частину території України. Новий президент законно обраний, він верховний головнокомандувач, і, безумовно, якщо буде пропозиція від президента, і вона кореспондуватиметься з моїм розумінням, що я зможу допомогти президентові на цій посаді захистити нашу державу, то жодних сумнівів немає, що я прийму цю пропозицію і зроблю все можливе", - пояснив свою позицію І.Смешко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА