09:58 11.05.2019

Адвокат Трампа скасував анонсований для зустрічі з Зеленським візит до Києва

2 хв читати
Адвокат Трампа скасував анонсований для зустрічі з Зеленським візит до Києва

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані (Rudy Giuliani), який планував найближчими днями відвідати Україну для зустрічі з обраним президентом Володимиром Зеленським, заявив про скасування цього візиту.

"Виходячи з того, що я почув від двох дуже надійних людей ..., - президент (В.Зеленський - ІФ) оточений людьми, які є ворогами президента (Д.Трампа - ІФ), і людьми, які, принаймні в одному випадку, явно корумповані й залучені в цю схему", - розповів Р.Джуліані в телешоу Fox News @ Night", пояснюючи причину скасування візиту.

Адвокат заявив про побоювання того, що новий президент України "буде оточений, у прямому сенсі, ворогами президента США".

Він наголосив, що рішення про скасування візиту в Україну не стосується майбутніх президентських виборів у США у 2020 році.

Раніше Р.Джуліані в інтерв'ю New York Times повідомив, що планує найближчими днями поїхати в Україну, щоб переконати нову владу не припиняти розслідування, які, як він вважає, будуть вигідні американському лідерові. За інформацією видання, адвокат мав намір відбути до Києва на зустріч із В.Зеленським і переконати його дати хід розслідуванням, які можуть принести нову інформацію про дві справи, що становлять особливу важливість для Д.Трампа.

Перша стосується витоків розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про можливе російське втручання у вибори США. Друга - зв'язку сина колишнього віце-президента США Джозефа Байдена Гантера з українською газовою компанією.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА