11:12 16.05.2019

Вакарчук оголосив про створення партії "Голос", з якою має намір брати участь у парламентських виборах

1 хв читати
Вакарчук оголосив про створення партії "Голос", з якою має намір брати участь у парламентських виборах

Рок-музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив, що йтиме у політику та представив свою партію "Голос", повідомляє "ТСН" із посиланням на прес-реліз, отриманий перед офіційною презентацією.

За словами Вакарчука, саме у Верховній Раді відбуваються основні зміни в країні. Нова партія називатиметься "Голос", і з нею співак візьме участь у майбутніх парламентських виборах.

За інформацією "ТСН", до складу партії увійшли екс-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко, громадський активіст і екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин, доктор медичних наук і піонер у сфері кардіохірургії Юрій Соколов, воїн АТО, кіборг Андрій Шараскін ("Богема"), а також громадська активістка, волонтер, виконувач обов'язки голови Одеської обласної державної адміністрації в 2016-2017 роках Соломія Бобровська

Раніше цього дня департамент комунікацій Transparency International Ukraine повідомив, що голова правління організації Ярослав Юрчишин та член правління організації Юлія Клименко завершили співпрацю з Transparency International Ukraine через участь у передвиборній кампанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА