12:11 16.05.2019

Вакарчук створює партію "Голос", з якою піде на вибори до ВР

2 хв читати
Вакарчук створює партію "Голос", з якою піде на вибори до ВР

Рок-музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив, що йде в політику і представив свою партію "Голос", з якою він має намір брати участь у парламентських виборах.

"Ми створюємо політичну силу, партію справжніх змін... із вашою допомогою я веду партію "Голос" у парламент України", - сказав Вакарчук у Києві, презентуючи партію та представляючи свою команду.

Говорячи про причини, які спонукали його йти в політику, Вакарчук зазначив: "Коли Росія підриває нашу безпеку ... стара політика роз'їдає країну зсередини". "Ми, партія "Голос", ідемо до парламенту знищити стару політику та створити політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни", - заявив він, запевнивши, що "Голосу" не потрібні бутафорські, фейкові зміни в країні.

"А як же президент, запитаєте ви мене. Я вам відповім так: якщо президент пропонує зміни, то ми виступаємо за ще більші зміни", - зазначив він.

При цьому він звернув увагу на те, що якщо новообраний президент Володимир Зеленський не виконає обіцянки, які дав виборцям, то "ми змусимо його відповідати за це".

Він також представив частину команди, з якою в складі партії піде на вибори. Як повідомлялося раніше, до неї ввійшли екс-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко, громадський активіст і екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин, доктор медичних наук і піонер у сфері кардіохірургії Юрій Соколов, воїн АТО, "кіборг" Андрій Шараскін (позивний "Богема"), а також громадська активістка, волонтер, виконувачка обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації у 2016-2017 роках Соломія Бобровська.

"Хочу звернутися до всіх вас ... Приєднуйтеся до нас, якщо ви вірите у вільну європейську Україну", - закликав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА